Nieuws

Paradiso

K'zz Voice was dit jaar voor het eerst ingeloot om deel te nemen aan de Korendagen in Paradiso. Op zaterdag 13 januari waren wij te horen in de kleine zaal.

Boekingen

K'zz Voice komt graag optreden bij bijvoorbeeld uw kerstviering, zorgt voor een muzikale aftrap van uw bijeenkomst, een fijne afleiding in verzorgingshuizen of voor een tussendoortje tijdens een uw feest. Neem contact op voor meer informatie.

 K'zz zoekt nieuwe leden

We zoeken zangers en zangeressen voor meerdere stemgroepen. Hoe je van zingen? Hou je van jazz en soulmuziek? Ben je (ongeveer) tussen de 30 en 50 jaar oud? Woon je in gemeente De Bilt of omgeving? Heb je plek in je agenda om wekelijks op donderdagavond te repeteren? Heb je zin om thuis je partijen te oefenen om zo het beste uit het koor te halen? Dan zoeken wij jou! Je bent welkom om een keer mee te zingen.

Meld je hier aan.

Optreden Live2000 Hilversum

In het kader van de Top 2000 van Radio2 werd er in het laatste weekend van 2017 van alles georganiseerd in Hilversum. Wij waren van de partij en mochten twee optredens verzorgen. In de pop-up tent naast Foodhall Mout en in het Hilvertshof hebben wij een close harmony versie laten horen van een aantal nummers uit de top 2000 lijst. 


K'zz Voice in de krant


Optreden bij Huize het Oosten

Donderdag 7 december zong K'zz Voice voor de tweede maal bij Huize het Oosten in Bilthoven. Daar trakteerde wij de bewoners op een kerstconcert. Hartverwarmende reacties na afloop hebben we ontvangen. Zo mooi om te doen.

Concert

Op 11 juni 2017 gaf K'zz Voice een concert in de Woudkapel in Bilthoven.  Swingende jazz en soul arrangementen, met een drankje na afloop. Het was een groot succes en voor herhaling vatbaar. We bedanken de Woudkapel voor het gebruik mogen maken van de prachtige locatie en Vive Le Vin voor de heerlijke wijnen!