Nieuws

K'zz Voice zoekt sopranen!

We zoeken momenteel alleen sopranen. Alle andere stemgroepen zijn voldoende gevuld. Hoe je van zingen? Hou je van jazz en soulmuziek? Ben je (ongeveer) tussen de 30 en 50 jaar oud? Woon je in gemeente De Bilt of omgeving? Heb je plek in je agenda om wekelijks op donderdagavond te repeteren? Heb je zin om thuis je partijen te oefenen om zo het beste uit het koor te halen? Dan zoeken wij jou! Je bent welkom om een keer mee te zingen.

Meld je hier aan.

K'zz Voice treedt op voor goede doel

Op 4 april 2019 traden we op tijdens de paasmarkt van Basisschool de Werkplaats. De opbrengst van de markt, ruim € 3800, kwam ten goede aan stichting Ghana schoolsupport en wordt gebruikt voor het bouwen van een kleuterschool in Ghana. K'zz Voice was blij hier een kleine bijdrage aan te mogen leveren!Optreden Live2000 Hilversum

In het kader van de Top 2000 van Radio2 werd er in het laatste weekend van 2017 van alles georganiseerd in Hilversum. Wij waren van de partij en mochten twee optredens verzorgen. In de pop-up tent naast Foodhall Mout en in het Hilvertshof hebben wij een close harmony versie laten horen van een aantal nummers uit de top 2000 lijst. 


K'zz Voice in de krant


Optreden bij Huize het Oosten

Onze vaste generale repetitie locatie! Al meerdere malen zong K'zz Voice voor de bewoners van Huize het Oosten in Bilthoven. Elke keer weer fijn om te doen!

Concert

Op 11 juni 2017 gaf K'zz Voice een concert in de Woudkapel in Bilthoven.  Swingende jazz en soul arrangementen, met een drankje na afloop. Het was een groot succes en voor herhaling vatbaar. We bedanken de Woudkapel voor het gebruik mogen maken van de prachtige locatie en Vive Le Vin voor de heerlijke wijnen!